Dve masaži istočasno izvajamo ob ponedeljkih in četrtkih popoldne in zvečer.

Priložnost, da na masažo povabite osebo, ki jo imate radi. Masažo istočasno začnete in zaključite, tako da čakanje odpade. 

Za informacije in naročilo pokličite 041 486 858, pošljite SMS ali mail ali prek naše spletne naročilnice.

Od januarja do marca 2022 po zelo ugodni ceni 79,00€ ( namesto 94,00€ ) za dve  60 minutni masaži celega telesa istočasno.

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 34 letnimi izkušnjami!