V času do 15.6.2018 smo vam pripravili izjemno ugodno ponudbo kvalitetnih in strokovnih masaž po zelo ugodnih cenah!

MASAŽA V DVOJE: 2 X 60 minut ( masaža celega telesa - masaža hrbta, nog in rok, po želji tudi masaža trebuha ) ali 2X darilni bon za masažo v dvoje. Priložnost, da na masažo pripeljete ljubljeno osebo, prijatelja, sodelavko, sorodnika...vsak ponedeljek, četrtek in petek od 15.30h do 21.00h.    CENA  ( do 15.6.2018 ) samo 69,90€ !

PAKET TREH MASAŽ HRBTA 3 X 30 min ​za samo 59,90 ( do 15.6.2018 )  S tremi zaporednimi masažami bomo tkiva prisilili k boljši in veliko hitrejši regeneraciji. Paket treh masaž hrbta vam bo vlil novih moči in izboljšal razpoloženje. Tudi kot darilo! 

​...in z veseljem vam predtavljamo našega novega maserja Attilo:

Maser Attila ima kar 15 letne izkušnje z izvajanjem masaž. Izvaja  športne masaže, terapevtske masaže, refleksno masažo stopal, švedsko masažo in masaže s pasivnim raztezanjem. Zelo izkušen in motiviran maser, športnik in ljubitelj vsega zdravega.Vabi, da preizkusite njegove masažne prijeme in tehnike.

pokličite 041 486 858 za podrobnosti in naročilo!

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!