Vsak torek in četrtek v novembru si med 9. in 15.30 uro lahko privoščite 75 min masažo po zelo ugodni ceni:

Plačate 45 minutno masažo 34,90€, mi pa vam pol ure masaže podarimo! Masaže v teh terminih izvaja naša odlična maserka Tajda.

Enaka ugodnost velja za limfno drenažo, maserka dobro obvlada tudi masažo obraza in dekolteja, pred masažo ji povejte vaše želje.

Maserka izvaja tudi močnejše masaže, obvlada tudi delo z medicinskimi ventuzami.

Za naročila pokličite 041 486 858 ali se naročite s spletno naročilnico z naše spletne strani.

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!