Masaža je lepo darilo Masaža je lepo darilo

Nekomu, ki vam veliko pomeni, lahko podarite darilni bon za masažo celega telesa ali masažo hrbta. Neobičajno, prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno. Izbirate lahko med 30 minutno masažo hrbta ali nog ali stopal ali pa 60 ali 90 minutno masažo celega telesa.

Če ste v stiski s časom, lahko darilni bon tudi pošljemo s priporočeno pošto isti dan, ko prejmemo naročilo. V tem primeru dodamo vrednosti darilnega bona za masažo še stroške pošiljanja s povratnico ( 2,50 Eur + 4,50 EUR dostava do vrat ). VELJAVNOST bonov za masažo je 6 mesecev od dneva nakupa.


Dr. Mirko Miklič ( trenutno najbolši slovenski ultramaratonec, v letih 2016, 2017 in 2018 trikrat pretekel Špartatlon 246 km ) : V salonu Masaža.net Ljubljana zadnjih 5  let odlično skrbijo za moje mišice in vezi. Večkrat pripeljem na masažo tudi družinske člane, priporočam jih tudi vam! 

O masaza.net

Odločite se lahko tudi za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge. Pri klasični, terapevtski in športni masaži se osredotočimo predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah..