Masaža je lepo darilo Masaža je lepo darilo

Nekomu, ki vam veliko pomeni, lahko podarite darilni bon za masažo celega telesa ali masažo hrbta. Neobičajno, prijetno in zdravo darilo, s katerim boste zagotovo zadeli v polno. Izbirate lahko med 30 minutno masažo hrbta ali nog ali stopal ali pa 60 ali 90 minutno masažo celega telesa.

Če ste v stiski s časom, vam lahko darilni bon tudi pošljemo po pošti v 24 urah od naročila, doplačilo za pošilanje znaša 2,00€. 

 VELJAVNOST bonov za masažo je 3 mesece  od dneva nakupa.


Dr. Mirko Miklič ( trenutno najbolši slovenski ultramaratonec, v letih 2016, 2017 in 2018 trikrat pretekel Špartatlon 246 km ) : V salonu Masaža.net Ljubljana zadnjih 5  let odlično skrbijo za moje mišice in vezi. Večkrat pripeljem na masažo tudi družinske člane, priporočam jih tudi vam! 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!