PREDSTAVITEV MASERJEV MASAŽA.NET PREDSTAVITEV MASERJEV

Maser Kiril P.; Fizioterapevt, Magister kineziologije, izkušen maser ki izvaja terapevtske, športne masaže z nekoliko močnejšimi prijemi, klasične masaže, terapijo z ventuzami, kinesio taping, svetuje vaje za izboljšanje stanja in vzdrževanje moči. Trenutno se vas trudi vsak četrtek popoldne in ob petkih do 15.30 ure

 

 

 

 

 

 

Maser Seni;  Izvaja športne, terapevtske in klasične masaže, masaže in drenaže po liposukciji. Športne in terapevtske masaže izvaja večinoma z nekoliko močnejšimi prijemi. Maser s kar 34 letnimi izkušnjami, ki  svetuje in priporoća vaje, ki bi vam pripomogle k izboljšanju počutja. Za vas se potrudi ob ponedeljkih popoldne in zvečer. ob torkih in sredah dopoldne do 15.30 in ob sobotah popoldne in zvečer.

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 34 letnimi izkušnjami!