Masaža za nosečnice Masaža za nosečnice

Masažo nosečnic izvajamo po klasični metodi. Posebno pozornost posvetimo čim hitrejši odpravi strupov iz telesa, preprečevanju ali zdravljenju oteklih nog in bolečin hrbtenice. Z masažo nosečnic uravnovesimo delovanje žlez in zaviramo nastanek strij.

Masaža nosečnic je manj intenzivna. Nekaterih vrst masaž in prijemov v nosečnosti ne izvajamo. Masažo izvajamo običajno z mandljevim oljem, brez balzamov. S 30 letnimi izkušnjami jamčimo strokovnost, zanesljivost in kvalitetno masažo.

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!