Mitja Oter

Mitja Oter

Mitja Oter, kolesar - brez dobre masaže ni rezultatov.

Mitja Oter, kolesar - brez dobre masaže ni rezultatov. V salonu Masaža.net so zadnja leta vedno dobro poskrbeli zame, s sponzorskimi sredstvi so pomagali pri nakupu mojega novega kolesa, s katerim sem že dosegel odlične rezultate.

Katja Jontes

Katja Jontes

Katja Jontes, Reprezentantka odbojke Slovenije.

Katja Jontes, Reprezentantka odbojke Slovenije: Masaža pri Masaža.net je O.K. in si jo privoščim vedno, kadar čutim utrujenost v mišicah.

Maša Marc

Maša Marc

Maša Marc, članica TK Maja Matevžič.

Maša Marc, članica TK Maja Matevžič, slovenska teniška reprezentantka - udeleženka številnih domačih in mednarodnih teniških tekmovanj ter Olimpijskih iger mladih Evrope: Po vseh fizičnih in psihičnih naporih ni boljše regeneracije, kot kakovostna in strokovna masaža.

Bojana Otrin

Bojana Otrin

Bojana Otrin, vrhunska baletna plesalka

Bojana Otrin, vrhunska baletna plesalka - od leta 2005 je članica solističnega ansambla SNG Opera in balet Ljubljana, kjer je plesala vloge: Odette in Odilie v Labodjem jezeru, vlogo One v Tangu Julia Lopeza in v predstavi Arhitektura tišine koreografa Edwarda Cluga: Po napornih treningih odpravim bolečine iz vezi in mišic z nekoliko močnejšo športno masažo v salonu Masaža.net.

Tomislav Šude

Tomislav Šude

Tomislav Šude, Profesionalni borec in inštruktor boksa

Tomislav Šude, Profesionalni borec in inštruktor boksa - športno masažo si privoščim v salonu Masaža.net za hitrejšo regeneracijo in tako najhitreje odpravim bolečine v mišicah.

Maja Matevžič

Maja Matevžič

Maja Matevžič - tenis.

Maja Matevžič - teniška igralka, lastnica teniške šole, trenerka, reprezentantka do leta 2006, 38. mesto svetovne lestvice WTA: Po napornih treningih sem bila v salonu Masaža.net deležna strokovne športne masaže.

Maja Guštin

Maja Guštin

Maja Guštin - reprezentantka odbojke Slovenije.

Maja Guštin - reprezentantka odbojke Slovenije: Običajno si masažo v salonu Masaža.net privoščim kot preventivo pred poškodbami, po napornih treningih ali tekmah. Mišice se mi tako hitreje in bolje obnovijo, poveča se jim moč, prožnost in zviša bolečinski prag

Miro Mavc

Miro Mavc

Miro Mavc - triatlonec.

Miro Mavc, triatlonec - masaža je strokovna in kvalitetna. Privoščim si jo čimprej po tekmah ali napornih treningih, da odpravim mlečno kislino in zastale minerale iz mišic. S tem se izognem morebitnim bolečinam prihodnji dan in omogočim boljšo regeneracijo vezivnih ter mišičnih tkiv.

Anton Manfreda

Anton Manfreda

Anton Manfreda, atlet.

Anton Manfreda, atlet - po dobri masaži se počutim lahkotno in sploh veliko bolje. Občasno povabim na masažo dekle in naju razvajajo istočasno.

Katarina Venturini

Katarina Venturini

Katarina Venturini - vrhunska plesalka.

Katarina Venturini - vrhunska plesalka, je v paru z Andrejem Škufco v Sloveniji postala sinonim za športni ples. V več kot desetletje dolgi karieri sta dosegla štiri naslove svetovnih prvakov v kombinaciji latinskoameriških in standardnih plesov, leta 2001 sta v Ljubljani osvojila naslov svetovnih prvakov v latinskoameriških plesih, spadala sta med najboljše štiri profesionalne plesne pare na svetu. Od Oktobra 2008 lastnica in projektni vodja PLESNE ZVEZDE. V salonu Masaža.net sem bila vedno deležna kvalitetne, strokovne, nekoliko močnejše športne masaže, ki sem si jo rada privoščila po napornih treningih, nastopih in priprava

Tina Gaber

Tina Gaber

Tina Gaber, Miss Hawaiian Tropic 2008

Tina Gaber, Miss Hawaiian Tropic 2008 - v salonu Masaža.net sem vedno deležna strokovne in kvalitetne masaže, zato si jo rada privoščim vedno, ko začutim utrujenost ali bolečine v mišicah.

 

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!