Priprava na masažo

Pred prihodom na masažo se doma stuširate ali si privoščite kar toplo, sproščujočo kopel. Svetujemo, da se na masažo odpravite pravočasno.

Če imate daljše lase, priporočamo, da si jih pred masažo spnete. Na masažo ni potrebno prinesti s seboj ničesar.

Pričakali vas bomo v domačem, sproščenem vzdušju. V salonu bomo poskrbeli za sproščujočo glasbo, vonj, barve in toploto...in vas presenetili s kvalitetno masažo po vaši izbiri.

Če želite, se lahko stuširate tudi v našem salonu, v tem primeru prosimo, pridite na masažo vsaj 10 minut pred dogovorjeno uro. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač...

Ob prihodu v masažni salon se boste slekli do spodnjih hlač in se ulegli na mizo. Najprej na trebuh, saj začnemo z masažo hrbta in noge bodo medtem pokrite z večjo brisačo. Ko bomo masirali noge, bomo pokrili hrbet... Uporabili bomo masažna olja in balzame.

Po masaži priporočamo nekoliko več spanja in brezalkoholnih, mineralnih tekočin ali čajev kot običajno.

O masaza.net

Odločite se lahko tudi za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge. Pri klasični, terapevtski in športni masaži se osredotočimo predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah..