Priprava na masažo Priprava na masažo Priprava na masažo

Pred prihodom na masažo se doma stuširate ali si privoščite kar toplo, sproščujočo kopel. Svetujemo, da se na masažo odpravite pravočasno.

Če imate daljše lase, priporočamo, da si jih pred masažo spnete. Na masažo ni potrebno prinesti s seboj ničesar.

Pričakali vas bomo v domačem, sproščenem vzdušju. V salonu bomo poskrbeli za sproščujočo glasbo, vonj, barve in toploto...in vas presenetili s kvalitetno masažo po vaši izbiri.

2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač...

Ob prihodu v masažni salon se boste slekli do spodnjih hlač in se ulegli na mizo. Najprej na trebuh, saj začnemo z masažo hrbta in noge bodo medtem pokrite z večjo brisačo. Ko bomo masirali noge, bomo pokrili hrbet... Uporabili bomo masažna olja in balzame.

Po masaži priporočamo nekoliko več spanja in brezalkoholnih, mineralnih tekočin ali čajev kot običajno.

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!