ODPRLI SMO NOV MASAŽNI SALON NA PERIČEVI ULICI 23

Ponosni sporočamo, da smo v juliju odprli nov masažni salon na Peričevi ulici 23 v Ljubljani ( bežigrajski dvor ) 

Masažni salon Masaža.net se nahaja v pritličju Peričeve ulice 23, na izložbi salona je velik logotip Masaža.net.

 Parkiranje je možno na parkirišču pred masažnim salonom ali v garažni hiši bežigrajski dvor.. Vhod v garažno hišo je pri Zdravstvenem domu Bežigrad. 

PREDSTAVITEV MASERJEV: MASER KIRIL

Kiril P.; Magister kineziologije, izkušen maser ki izvaja terapevtske, športne masaže z nekoliko močnejšimi prijemi, klasične masaže, terapijo z ventuzami, kinesio taping, svetuje vaje za izboljšanje stanja in vzdrževanje moči. 

PREDSTAVITEV MASERJEV: MASER SENI

Maser Seni izvaja športne, terapevtske in klasične masaže, večinoma z nekoliko močnejšimi prijemi.

Maser s 34 letnimi izkušnjami.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maser dobi delo

Dober maser iz Ljubljane dobi delo v masažnem salonu na Dunajski cesti 158 v Ljubljani. 

Pogoji:

Da imate opravljen tečaj masaže,

da imate izkušnje pri izvajanju terapevtskih in športnih masaž,

da poznate bolezni hrbtenice, sklepov, mišic in vezivnega tkiva in zdravljenje le teh,

da ste v dobri kondiciji in imate dovolj močno zapestje za izvajanje 3-5 masaž dnevno,

da ste iz Ljubljane,

V masažnem salonu bi sprva delo potekalo ob četrtkih in petkih popoldne, sobotah dopoldne ali popoldne, po želji tudi ponedeljkih dopoldne.

Študent višjega letnika fizioterapije z izkušnjami ima prednost pri izbiri.

Prošnje za delo pošljite na mail:  info@masaza.net ali pokličite 041 486 858 za podrobnosti.

Srečno 2022!

Cenjenim strankam in ostalim obiskovalcem spletnih strani Masaza.net želimo veliko dobrega, zdravja in sreče v letu 2022!

Maserji Žan, Senad in Kiril

 

Masažni salon je ponovno odprt ! Dobrodošli!

Cenjene stranke obveščamo, da smo masažni salon Masaža.net ponovno odprli, vabljeni s spoštovanjem!

Če boste v tednu med 15.2. in 21.2 namenjeni k nam in prihajate po Dunajski cesti iz centra, sporočamo, da poteka prenova Dunajske ceste med AMZS in WTC Ljublana, polovica štiripasovnice je zaprta. Priporočamo, da se na pot odpravite pravočasno. Lepo je, ko pridete sproščeno na masažo.

Obenem pa sporočamo, da bodo od 21.2.do 28.2. potekala v salonu gradbena dela in potem še beljenje, zato bomo potem masažni salon ponovno odprli 1.3.2021.

Priporočamo, da pokličete nekaj dni pred željenim prihodom na masažo, v zvezi z gradbenimi deli v salonu pa prosimo za razumevanje!

Ko ne gre več in se ustavi...

...Masaža.net vas v ritem spravi!

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!