UGODNOSTI V APRILU IN MAJU 2021

Vsak ponedeljek, četrtek in petek si lahko privoščite 75 minutno masažo v dvoje z osebo, ki jo imate radi. 

V mesecu aprilu in maju vam ponujamo kar 20,00€ popusta in vas staneta dve 75 minutni masaži samo 79,80€ namesto 99,80€. 

Priložnost, da na masažo pripeljete ljubljeno osebo, prijatelja, sodelavko, sorodnika od 15.30h do 21.00h.

 

Kakšen dan pred željenim prihodom:

- pokličite 041 486 858 ali pošljite SMS

- izpolnite naročilnico na naši spletni strani ali

- pošljite sporočilo na info@masaza.net

 

Masažni salon je ponovno odprt ! Dobrodošli!

Cenjene stranke obveščamo, da smo masažni salon Masaža.net ponovno odprli, vabljeni s spoštovanjem!

Če boste v tednu med 15.2. in 21.2 namenjeni k nam in prihajate po Dunajski cesti iz centra, sporočamo, da poteka prenova Dunajske ceste med AMZS in WTC Ljublana, polovica štiripasovnice je zaprta. Priporočamo, da se na pot odpravite pravočasno. Lepo je, ko pridete sproščeno na masažo.

Obenem pa sporočamo, da bodo od 21.2.do 28.2. potekala v salonu gradbena dela in potem še beljenje, zato bomo potem masažni salon ponovno odprli 1.3.2021.

Priporočamo, da pokličete nekaj dni pred željenim prihodom na masažo, v zvezi z gradbenimi deli v salonu pa prosimo za razumevanje!

Ko ne gre več in se ustavi...

...Masaža.net vas v ritem spravi!

 

Veljavnost darilnih bonov za masažo smo podaljšali

Cenjenim strankam, ki imajo darilne bone za masažo z veljavnostjo do 31.12.2020 smo VELJAVNOST PODALJŠALI DO KONCA LETA 2021.

Predvidevamo, da bomo masaže lahko začeli izvajati takoj po novoletnih praznikih, o tem bomo takoj obvestili naše stranke po SMS ali po elektronski pošti.

Lepe praznike vam želimo!

 

Masažni salon je trenutno zaprt

Po odredbi vlade smo 24.10.2020 začasno zaprli salon zaradi epidemije.

Ko se zadeve umirijo in bomo ponovno lahko pričeli z izvajanjem masaž, vas bomo obvestili na spletni strani.

Pazite nase in ostanite zdravi!

 

Masaže ponovno tudi ob sobotah

Poletje se približuje h koncu in ponovno bomo začeli z izvajanjem masaž tudi ob sobotah med 9. in 14. uro.

Vabljeni že to soboto19.9.2020!

Od ponedeljka do petka pa še vedno med 9. in 21. uro.

Dobrodošli, pokličite nas na 041 486 858 za naročilo ali pošljite SMS, preko el. pošte info@masaza.net ali spletne naročilnice.

 

MASAŽNI SALON SMO PONOVNO ODPRLI

Cenjene stranke obveščamo, da je naš masažni salon z današnjim dnem ponovno odprl vrata in se že veselimo vašega ponovnega obiska. Svetujemo, da pridete čim bolj točno ob dogovorjeni uri, vstopate posamezno. Ob prihodu v masažni salon imejte na obrazu masko, sicer vam bomo mi dali eno. Ob prihodu je na pultu recepcije razkužilo za roke, s katerim si takoj ob prihodu razkužite roke. Za naročilo pošljite SMS na 041 486 858 ali nas pokličite, naročite se lahko tudi prek spletne naročilnice ali elektronske pošte na info@masaza.net.

Delovni čas je isti in sicer ob delavnikih med 9. in 21. uro, ob sobotah od junija do konca avgusta ne izvajamo masaž.

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 34 letnimi izkušnjami!