Veljavnost darilnih bonov za masažo smo podaljšali

Cenjenim strankam, ki imajo darilne bone za masažo z veljavnostjo do 31.12.2020 smo VELJAVNOST PODALJŠALI DO KONCA LETA 2021.

Predvidevamo, da bomo masaže lahko začeli izvajati takoj po novoletnih praznikih, o tem bomo takoj obvestili naše stranke po SMS ali po elektronski pošti.

Lepe praznike vam želimo!

 

Masažni salon je trenutno zaprt

Po odredbi vlade smo 24.10.2020 začasno zaprli salon zaradi epidemije.

Ko se zadeve umirijo in bomo ponovno lahko pričeli z izvajanjem masaž, vas bomo obvestili na spletni strani.

Pazite nase in ostanite zdravi!

 

Masaže ponovno tudi ob sobotah

Poletje se približuje h koncu in ponovno bomo začeli z izvajanjem masaž tudi ob sobotah med 9. in 14. uro.

Vabljeni že to soboto19.9.2020!

Od ponedeljka do petka pa še vedno med 9. in 21. uro.

Dobrodošli, pokličite nas na 041 486 858 za naročilo ali pošljite SMS, preko el. pošte info@masaza.net ali spletne naročilnice.

 

MASAŽNI SALON SMO PONOVNO ODPRLI

Cenjene stranke obveščamo, da je naš masažni salon z današnjim dnem ponovno odprl vrata in se že veselimo vašega ponovnega obiska. Svetujemo, da pridete čim bolj točno ob dogovorjeni uri, vstopate posamezno. Ob prihodu v masažni salon imejte na obrazu masko, sicer vam bomo mi dali eno. Ob prihodu je na pultu recepcije razkužilo za roke, s katerim si takoj ob prihodu razkužite roke. Za naročilo pošljite SMS na 041 486 858 ali nas pokličite, naročite se lahko tudi prek spletne naročilnice ali elektronske pošte na info@masaza.net.

Delovni čas je isti in sicer ob delavnikih med 9. in 21. uro, ob sobotah od junija do konca avgusta ne izvajamo masaž.

 

Masažni salon je trenutno zaprt

Po vladni odredbi zaradi korona virusa so morali s 16.3. 2020 vsi kozmetično masažni in drugi saloni ter trgovine z neživilskimi izdelki zapreti svoja vrata. Tudi v našem salonu začasno ne izvajamo masaž. Kako bo v prihodnje in kdaj pričnemo z delom v salonu vas bomo obvestili.

Vsem, ki imate darilne bone z masažo z veljavnostjo do 30.07.2020 sporočamo, da ste lahko brez skrbi in jih boste lahko uporabili kadarkoli do konca leta 2020.

Prijateljsko vas pozdravljamo, pazite nase in na svoje zdravje!  

PREDSTAVITEV NOVEGA MASERJA

Zaradi preobilice dela, smo v svoje vrste vzeli še odličnega in izkušenega maserja Tima, trenutno študenta 5. letnika medicinske fakultete v Ljubljani. Maser Tim izvaja terapevtske in športne masaže ob torkih in petkih popoldne in ob sobotah dopoldne. Vabimo vas, da ga preizkusite, ne bo vam žal! Dobrodošli, pokličite 041 486 858 za informacije in naročilo!
info@masaza.net 

 

O masaza.net

Odločite se lahko tudi za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge. Pri klasični, terapevtski in športni masaži se osredotočimo predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah..