Cenjene stranke obveščamo, da smo masažni salon Masaža.net ponovno odprli, vabljeni s spoštovanjem!

Če boste v tednu med 15.2. in 21.2 namenjeni k nam in prihajate po Dunajski cesti iz centra, sporočamo, da poteka prenova Dunajske ceste med AMZS in WTC Ljublana, polovica štiripasovnice je zaprta. Priporočamo, da se na pot odpravite pravočasno. Lepo je, ko pridete sproščeno na masažo.

Obenem pa sporočamo, da bodo od 21.2.do 28.2. potekala v salonu gradbena dela in potem še beljenje, zato bomo potem masažni salon ponovno odprli 1.3.2021.

Priporočamo, da pokličete nekaj dni pred željenim prihodom na masažo, v zvezi z gradbenimi deli v salonu pa prosimo za razumevanje!

Ko ne gre več in se ustavi...

...Masaža.net vas v ritem spravi!

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!