V poletnih mesecih smo vam pripravili izjemno ugodno ponudbo kvalitetnih in strokovnih masaž po zelo ugodnih cenah!

MASAŽA V DVOJE: 2 X 75 minut - cena samo 69,90€ namesto 99,80€

( ponudba velja samo do 23.9.2018 )

( Ponudba zajema: masaža celega telesa - masaža hrbta, masaža stopal, masaža nog in rok )

ali 2X darilni bon za masažo v dvoje. Priložnost, da na masažo pripeljete ljubljeno osebo, prijatelja, sodelavko, sorodnika...vsak ponedeljek od 15.30h do 21.00h.  

PAKET TREH MASAŽ HRBTA 3 X 30 min ​za samo 59,90€ !  S tremi zaporednimi masažami bomo mišice in vezi osvežili z naravnimi balzami, s posebnimi prijemi olajšali bolečine, odpravili morebitni mio-fascialni bolečinski sindrom in ustvarili pogoje za boljšo in veliko hitrejšo regeneracijo mehkih tkiv, povečali odpornost in moč mišic in vezi ter izboljšali delovanje sklepov!  Paket treh masaž hrbta vam bo vlil novih moči in izboljšal razpoloženje. Tudi kot darilo! 

Pokličite 041 486 858 Masaža.net Ljubljana za podrobnosti in naročilo! 

 

O masaza.net

Odločite se lahko za delne 30. min. masaže, kjer vam zmasiramo hrbet ali stopala ali noge.  Pri 45 minutnih masažah temeljito zmasiramo hrbet, lahko pa tudi roke, noge... Želje sporočite maserju pred masažo, da si lahko pravilno porazdeli čas, ki ga bo posvetil določenim predelom telesa. Pri 60 in 75 minutnih minutnih masažah pa temeljito zmasiramo hrbet, stopala, noge in roke. Morebitnim bolečim predelom pa posvetimo več pozornosti in nanesemo primerne balzame. V zadnjih letih smo pridobili veliko izkušenj z drenažami in masažami po liposukciji, sodelujemo z zelo priljubljenim plastičnim kirurgom. Te masaže trajajo običajno 45 do 75 min, odvisno od obsega operacije. Za obdelavo trebuha in ledvenega dela po liposukciji potrebujemo 45 min, če so bili posegi liposukcije tudi na nogah in nadlahti pa potrebujemo 60 do 75 minut. Dobrodošli na kvalitetno in strokovno masažo v masažni salon s 35 letnimi izkušnjami!